Elvanpazarcık Şehit Göksal Cin İlkokulu
Elvanpazarcık Beldesi Merkez Mahallesi Okul Caddesi Elvanpazarcık İlkokulu Merkez / Zonguldak

VİZYON

İnsanlığı bir değer olarak görüp ülkesi ve milleti için fedakarlığı yaşam standardı haline getirmiş, yüksek karakterli; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Ders Başlama Saati 09:00 Ders Bitiş Saati 14:30

İl Merkezine uzaklık 21 km